News Update :

Γνωστά μοντέλα στον ιστό αδίστακτων μαστροπών! Πώς στήνουν την κομπίνα μέσω ίντερνετ;;

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών δέκα μοντέλα πέρασαν το κατώφλι του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλοντας ότι τα τηλέφωνά τους «πήραν φωτιά» ....
από άγνωστους που είχαν δει στο ίντερνετ τα στοιχεία τους συνοδευόμενα από καυτές φωτογραφίες και ροζ αγγελίες.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, πιστεύουν ότι πίσω απ΄αυτό κρύβεται ένα αδίστακτο κύκλωμα, το οποίο εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητα των κοριτσιών με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει σημαντικά χρηματικά ποσά κλείνοντας ερωτικά ραντεβού.

Τελευταία θύματα του κυκλώματος είναι δυο καλλονές, που έχουν διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Οι δυο κοπέλες καταγγέλλουν ότι είδαν φωτογραφίσεις τους σε αντρικά περιοδικά να φιγουράρουν σε γνωστή ιστοσελίδα με «κουνελάκια», που κλείνει διεθνή ερωτικά ραντεβού. Κάτω από τις φωτογραφίες υπήρχαν σχόλια και υποσχέσεις για καυτές νύχτες για όσους διαθέτουν πολλά χρήματα.

Αστυνομικός υποδυόμενος τον πελάτη έκλεισε ραντεβού, αλλά δεν εμφανίστηκε καμία κοπέλα, ίσως επειδή οι εγκέφαλοι του κυκλώματος αντιλήφθηκαν την παγίδα.

«Οι κυρίες ήταν πραγματικά συγκλονισμένες και κυρίως τρομοκρατημένες από το γεγονός ότι κάποιοι κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο ψεύτικο προφίλ τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ροζ αγγελίες σε ύποπτες ιστοσελίδες με τις φωτογραφίες και άλλα προσωπικά τους στοιχεία», λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για την περίπτωση των δυο διάσημων μοντέλων, που είναι τα τελευταία θύματα του κυκλώματος.
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.