News Update :

Πτώση της θερμοκρασίας - Μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο αναμένεται να σημειωθεί αύριο Σάββατο 27 Αυγούστου. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος, μόνο στην...
Κρήτη και την Πελοπόννησο ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά του νομού ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ στα θαλάσσια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την Εύβοια με πιθανότητα στη βόρεια Εύβοια να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα δυτικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη και το απόγευμα στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα αναμένεται να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις ενώ . υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στην Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.