News Update :

Ο Λόγκαν φέρνει... κι άλλον στον ΠΑΟ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ανοίγει ο δρόμος για απόκτηση Αμερικανού για τη θέση «4»..Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Ντέιβιντ Λόγκαν από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο γκαρντ αναμένεται ίσως και....
μέσα στην ημέρα να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ κι εν συνεχεία να υπογράψει στους «πράσινους». Μάλιστα δεν θα είναι σήμερα παρών στην πρώτη συγκέντρωση των Βάσκων για τη νέα σεζόν, αφού είναι εκτός πλάνων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Χοσεάν Κερεχέτα θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Η επικείμενη μεταγραφή του κοινοτικού Λόγκαν ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση Αμερικανού για τη θέση «4» από τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρκίφ Μόρις παραμένει διαθέσιμος και οι πρωταθλητές θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον 22χρονο άσο (2,08μ.) για να ρίξει το κασέ του.

Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ρομέιν Σάτο, με τις πιθανότητες να είναι σαφώς υπέρ της παραμονής του Κεντροαφρικανού, που αναμένεται να δεχτεί μία μείωση 20-30% στις αποδοχές του. Σε ό,τι αφορά στον Μιλένκο Τέπιτς, το ενδιαφέρον της Βαλένθια παραμένει «ζωηρό» και εφόσον αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Πηγή: sportfm.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.