News Update :

Νέες αποκαλύψεις για τον «ροζ» κ. Στρος - Καν

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απ’ ό,τι φαίνεται, η αδυναμία του DSK στις γυναίκες εξακολουθεί να του προκαλεί προβλήματα, καθώς νέες μαρτυρίες για το άστατο παρελθόν του συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά, «πονοκέφαλο» στον πρώην ισχυρό άνδρα του Δ.Ν.Τ. φέρνουν δύο ιερόδουλες, που ανακρίνονται στο πλαίσιο ερευνών για κύκλωμα πορνείας που δρούσε στη Λιλ...


Η 30χρονη Φλοράνς είπε στην αστυνομία ότι σε διάστημα έξι χρόνων συμμετείχε σε 11 όργια με πρωταγωνιστή τον Γάλλο οικονομολόγο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «πολύ ενεργό, που έκανε πολλά ακόμα όργια στα οποία εγώ δεν συμμετείχα, καθώς του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν πολύ για όσες είχε ξαναδεί».

«Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν στο δωμάτιο» είπε, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς όσα γίνονταν στα ακόλαστα βράδια όχι μόνο στη Λιλ αλλά και στην Ουάσινγκτον.

  Με δικά του έξοδα, μάλιστα, είχαν ταξιδέψει στην αμερικανική πρωτεύουσα κατά καιρούς πολλές ιερόδουλες, ενώ φέρεται μία από αυτές να είχε επισκεφτεί και το γραφείο του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η Φλοράνς και η 38χρονη Μούνια (η δεύτερη που ανακρίνεται για συμμετοχή στο κύκλωμα) πληρώθηκαν 2.400 ευρώ, για να περάσουν, πέρυσι, τρεις ημέρες στην Ουάσινγκτον, και άλλα 1.300 ευρώ για να τον «συναντήσουν» σε Λιλ και Παρίσι.

  Η Μούνια ισχυρίστηκε ότι μαζί με άλλες τρεις γυναίκες πέρασε ένα απόγευμα σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι και όλες έκαναν σεξ με τον Στρος Καν.

  Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, αποκαλύφθηκε στη Γαλλία ότι ο Στρος Καν έστελνε μηνύματα σε προαγωγούς, ζητώντας να του κανονίσουν συναντήσεις με γυναίκες και οργάνωνε όργια. Αν αυτό αποδειχθεί, κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να συλληφθεί για συνενοχή σε μαστροπεία.

  Σύμφωνα με το Nouvel Observateur μάλιστα, το ίδιο βράδυ που ο DSK δήλωνε στην αστυνομία ότι «τελείωσα με τις γυναίκες. Τώρα πια έχω παρωπίδες», διοργάνωσε «καυτή» νύχτα σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, κοντά στον Λευκό Οίκο, με συντροφιά 2 ιερόδουλες και μία… φίλη του!        



Ζούγκλ@.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.