News Update :

H τσάντα της Reese Witherspoon είναι παράνομη στη Καλιφόρνια

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η αγαπημένη τσάντα της Reese Witherspoon είναι φτιαγμένη από δέρμα και πύθωνα και κοστίζει τέσσερις χιλιάδες δολάρια. Η PETA, ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την ηθοποιό, εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας πως φτιάχτηκε η τσάντα.


«Εύκαμπτοι σωλήνες τοποθετούνται μέσα στο στόμα των μεγάλων φιδιών και τα γεμίζουν με νερό, έτσι ώστε να χαλαρώσει το δέρμα και να μπορεί να κοπεί πιο εύκολα. Τα γδαρμένα σώματά τους μετά πετιούνται και συχνά παίρνει κάποιες μέρες μέχρι το ζώο να πεθάνει από τις επιπτώσεις του σοκ και της αφυδάτωσης».

Άσχετα όμως με την ανακοίνωση αυτή, η Chloe τσάντα της ηθοποιού είναι παράνομη στην Καλιφόρνια, το μέρος δηλαδή, που μένει. Ο νόμος της πολιτείας υποστηρίζει ότι «είναι παράνομη η εισαγωγή πύθωνα στην Καλιφόρνια για διαφημιστικούς σκοπούς». Η Reese βέβαια την γλύτωσε, αφού δεν είναι παράνομο να αγοράσει εκτός Καλιφόρνιας την τσάντα και μετά να τη φέρει στην πολιτεία.


fashionlove
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.