News Update :

H εβδομάδα μέσα από τα κουτσομπολίστικα περιοδικά του εξωτερικού

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Όσο εμείς εδώ ασχολούμαστε με την κρίση, τον νέο πρωθυπουργό και με την υπογραφή του Σαμαρά, στο εξωτερικό συμβαίνουν σημεία και τέρατα...
Η Kate έχει δίδυμα και πλέον θα πρέπει να σπάμε το κεφάλι μας για το ποιoς θα είναι ο διάδοχος του θρόνου, η Demi Moore έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της αφού φίλαγε όποια γυναίκα έβρισκε μπροστά της και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να την πέσει στην Pippa Middleton!

O κρυφός γάμος του Brad και της Angelina. Αυτός πρέπει να είναι ο πέμπτος τους, και έγινε στο σπίτι που νοικιάζουν στην Αγγλία. Επίσης, ήταν ψεύτικος, αφού ήταν ιδέα της Shiloh και τον οργάνωσε μαζί με τη Zahara. Οι δυο τους έβαλαν λουλούδια στα λευκά νυχτικά τους για να μοιάζουν με παράνυμφες και είπαν στις νταντάδες τους να φωνάξουν τους γονείς τους έξω στον κήπο. «Η Angie έκλαψε όταν είδε το διάδρομο από φύλλα που είχαν φτιάξει». Και μετά το συγκινητικό ενσταντανέ, πάμε παρακάτω.

Ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να την πέσει στην Pippa Middleton. «Δεν τίθεται θέμα για το αν ο Harry θα την πέσει στην Pippa, αλλά πότε», λέει ένας φίλος του. Να του πεις να το κάνει σύντομα, να έχουμε και μεις κανά θέμα να κάνουμε.

Η αλήθεια για τον ανοιχτό γάμο του Ashton και της Demi. Όπως μαθαίνουμε στην Demi αρέσουν οι γυναίκες όσο και οι άντρες και στην πραγματικότητα δεν είχε πρόβλημα που ο Ashton φλέρταρε δεξιά και αριστερά, αφού αυτή ήταν ελεύθερη να φιλάει γυναίκες μια στο τόσο. Το άρθρο συνοδεύεται και από φωτογραφίες της Demi με διάφορες γυναίκες και είναι στημένο έτσι ώστε τώρα αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι τα έχει με την Jennifer Aniston.

To βασιλικό μωρό! Αυτή η γυναίκα δεν λέει να καταλάβει ότι ποτέ δεν πρέπει να πιάνει την κοιλιά της ή τη ζώνη της ή να κρατάει την τσάντα της μπροστά στην κοιλιά, τελοσπάντων. Και δεν πρέπει και να χαμογελάει. Ποτέ. Γιατί όταν χαμογελάει, έχει αυτή τη «λάμψη». Πάμε στο άρθρο. «Η Kate είναι περίπου έξι εβδομάδων». Και γι’ αυτό κατηγορούμε τη βασίλισσα που «έδωσε στη Kate να καταλάβει ότι ήθελε γρήγορα να δει ένα διάδοχο, όσο ακόμη είναι νέα για να απολαύσει το μωρό».

Πως ξέρουμε ότι η Kate είναι έγκυος; Στις 2 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού «παραπονέθηκε για ναυτία, απέφυγε το αλκοόλ, δεν μπορούσε να φάει ψάρια και φαινόταν να έχει ένα υπέροχο μυστικό». Το ενδεχόμενο το «υπέροχο μυστικό» της να ήταν κάποια στομαχική διαταραχή, δεν το εξετάζουμε καν.

Α! Ξέχασα, ήταν και κάτι ακόμη. «Είχε μια λάμψη», δήλωσε μια πηγή. Μερικές φορές την έχω και εγώ αυτή τη λάμψη, τη φυλάω μέσα σε ένα κουτάκι που γράφει Guerlain bronzing powder…

Το άλλο που μάθαμε ήταν ότι η Kate κουβαλούσε μαζί της ένα ταπεράκι με κομμένες μπανάνες σε ένα event και τσιμπολόγαγε κρυφά. Και αυτό (σύμφωνα πάντα με τα περιοδικά) είναι κάτι που κάνει μόνο μια έγκυος. Θα μπορούσε να το κάνει και μια πεινασμένη που πηγαίνει σε μέρη που δεν της αρέσουν τα φαγητά, αλλά τελοσπάντων, η Kate είναι έγκυος, τέλος!

Και μάλιστα έχει δίδυμα. Και λιποθύμησε κιόλας και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να μην πάθουν τίποτα τα μωρά -ποιος νοιάζεται για όλα αυτά; Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε ποιο μωρό θα είναι διάδοχος.



fashionlove
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.