News Update :

MV Agusta F4R: Πιο προσιτή από την RR

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τον ίδιο κινητήρα των 998 κυβικών με την κοντή διαδρομή των 50,9 χιλιοστών που έχει η RR των 201 ίππων έχει τοποθετήσει η MV Agusta στην F4R, με ελάχιστα μειωμένη την απόδοσή του στους 195 ίππους.
Η μείωση ήρθε από την διαφορετική χαρτογράφηση και την απουσία της κατεργασίας των αυλών με το χέρι που απολαμβάνουν οι κινητήρες των RR.


  Η μικρότερου κόστους F4R αρκείται σε ένα ανεστραμμένο πιρούνι της Marzocchi με καλάμια διαμέτρου 50 χιλιοστών, στη θέση του Ohlins. Στην πίσω ανάρτηση το ρυθμιζόμενο αμορτισέρ είναι της Sachs. Απουσιάζει το σταμπιλιζατέρ της Ohlins και η ρύθμιση της γωνίας κάστερ από τον λαιμό, ενώ οι ζάντες της είναι χυτές και όχι σφυρήλατες όπως στην ακριβότερη έκδοση. Τα φρένα εξακολουθούν να έχουν τις monoblock ακτινικές δαγκάνες της Brembo. Με αυτές τις διαφορές η MV Agusta ανακοίνωσε ότι η τιμή της νέας superbike θα είναι -στην Ιταλία- 18.800 ευρώ.



moto.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.