News Update :

Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν θα συγχωρούσα την απιστία»

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τη Μαρία Κορινθίου,
αλλά και για το ενδεχόμενο να συγχωρούσε την απιστία μίλησε στο Star ο Γιάννης Αϊβάζης. «Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο, σε μια απονομή βραβείων. Εκείνη έπρεπε να βραβεύσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κι εγώ ήμουν στην Κύπρο για μια παράσταση και παράλληλα έδινα επίσης ένα βραβείο. Έγινε κεραυνοβόλα. Έτσι απλά» είπε ο 34χρονος ηθοποιός σχετικά με τη γνωριμία του με τη σημερινή σύζυγό του. «Πριν, την είχα ακούσει σαν όνομα, αλλά προφανώς δεν είχα “σταθεί”» πρόσθεσε.

Όσο για την απιστία, αλλά και για το αν θα την συγχωρούσε; «Όχι, δεν θα τη συγχωρούσα. Πιστεύω ότι για να είναι δυο άνθρωποι μαζί και να έχουν οικογένεια, ή απλά να είναι ερωτευμένοι και να μοιράζονται τη ζωή τους, πρέπει όλο αυτό να είναι βασισμένο στην ειλικρίνεια. Αν απιστήσεις, σημαίνει ότι δεν είσαι ειλικρινής απέναντι στον σύντροφό σου. Νομίζω ότι η αμοιβαία ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη μπορούν να στηρίξουν μια σχέση για πάντα» δήλωσε.

markos.tv
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.