News Update :

Άντζελα Δημητρίου: Ανεβαίνει στο σανίδι!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τη Δέσποινα Βανδή περιμέναμε να δούμε στο σανίδι, αλλά τελικά την πρόλαβε η Aντζελα Δημητρίου.
Η Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου αποδέχτηκε πρόταση του σεναριογράφου-ηθοποιού Παναγιώτη Καποδίστρια, λέγοντας το πολυπόθητο «ναι» για συμμετοχή σε ένα έργο πολλά υποσχόμενο. Η Αντζελα Δημητρίου δεν θα δείξει για πρώτη φορά στο κοινό τις υποκριτικές της ικανότητες, αφού έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν σε ταινίες, είναι όμως η πρώτη φορά που θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου και μάλιστα σε ρόλο πρωταγωνίστριας.

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τον βασικό ρόλο στο νέο θεατρικό εγχείρημα του Παναγιώτη Καποδίστρια που αναμένεται να παρουσιαστεί στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» τον επόμενο Σεπτέμβριο. Σημειώνουμε ότι η φετινή συνεργασία του με τους παραγωγούς του θεάτρου στο έργο «O Θεός και η ψυχή σου» είναι εξαιρετική. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Παναγιώτης μού εμπιστεύεται έναν τόσο δύσκολο ρόλο. Τον ευχαριστώ και εκτιμώ ιδιαίτερα την πρότασή του, γιατί μου αρέσει πολύ η γραφή του και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω για τη συνεργασία μας αυτή τη στιγμή. Είναι σίγουρο όμως ότι θα κάνουμε κάτι που θα σας αρέσει» δήλωσε η Αντζελα Δημητρίου στην "Espresso".

Ο δημιουργός κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση του έργου, όμως όπως καταφέραμε να μάθουμε, πρόκειται για μια υπερπαραγωγή-μιούζικαλ και η τραγουδίστρια θα πλαισιώνεται από πολυμελή θίασο. Η Λαίδη θα ερμηνεύσει και ιδιαίτερες μελωδίες, γι' αυτό οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει στα μουσικά μέρη. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ηχογραφηθούν τα τραγούδια της παράστασης και θα ξεκινήσουν και οι πρόβες των ηθοποιών, προκειμένου να είναι καθ' όλα έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα που σίγουρα θα γίνει το «talk of the town» για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου, ο δημιουργός ξέρει πολύ καλά το μυστικό της επιτυχίας, όπως φάνηκε και από την τελευταία τηλεοπτική του σειρά «Επτά θανάσιμες πεθερές», που αποσπούσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε κάθε προβολή.

markos.tv
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.