News Update :

Ιωάννα Πηλιχού «Η Τζένη ήταν σοκαριστικά καλή»

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η μοναδική παίκτρια του «Dancing On Ice»
που πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού και δήλωσε έκπληκτη για το αποτέλεσμα αυτό.


«Δεν το περίμενα με τίποτα. Νιώθω όμορφα που δεν τελείωσε ακόμα, που είμαστε ακόμα μέσα. Αλλά και έξω να ήμουν, επειδή την επόμενη Κυριακή θα είμαστε πάλι όλοι μαζί, θα ήταν το ίδιο πράγμα. Κι ανυπομονώ να έρθουν και όλοι οι υπόλοιποι, έτσι να νιώσουμε πάλι το πώς ξεκινήσαμε» δήλωσε. Εκείνη ήταν που άκουσε πρώτη το όνομά της πως περνά στον τελικό: «Σάστισα! Κλασσικά ο παρτενέρ μου με προετοιμάζει. (…) Γιατί τώρα πια το έχεις βέβαιο ότι θα είσαι στο “skate off”. Αφού από τα τρία άτομα μόνο ο ένας περνάει, είσαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί. Δεν το πίστευα!».


Αμέσως μετά σχολίασε κι εκείνη την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου ως παρουσιάστρια του σόου: «Ναι, είναι πολύ γλυκιά η Έλενα. Έχει μια πηγαία και καταπληκτική αύρα», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το χορό της Τζένης Μπαλατσινού στον πάγο: «Πήγε τέλεια. Έκανε πράγματα που εμάς στους τέσσερις μήνες, μας ήταν δύσκολο να τα κάνουμε. Ήταν απίστευτη! Ήταν σοκαριστικά καλή, μπράβο της! Έστηνε το κορμί της τόσο όμορφα- είναι και υπέροχο το σώμα της, δεν το συζητώ- και ήταν καταπληκτική. Πολλά μπράβο».


Στον τελικό θα είναι μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αυτό που θέλω είναι να το απολαύσουμε. Το χαίρομαι που είμαστε μαζί, γιατί ξεκινήσαμε μαζί, περάσαμε διάφορα προσπαθώντας και βοηθούσε η μια την άλλη. Και τώρα νιώθω ότι πηγαίνουμε στον τελικό πιασμένες χέρι-χέρι και είναι πολύ όμορφο αυτό. Πολύ ωραίο. Στη αρχή μας είχαν δώσει μια λίστα και μας ρωτούσαν διάφορα πράγματα και μια ερώτηση που μας είχαν κάνει ήταν με ποιον θα θέλαμε να χορέψουμε από τους διαγωνιζόμενους. Εγώ είχα γράψει την Πηνελόπη. Οπότε τώρα μπορεί να μας ετοιμάζουν τίποτα! Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει». Έπειτα κατέληξε λέγοντας: «Νιώθω ότι είμαστε και οι τρεις νικητές. Και ο Κώστας. (…) Σίγουρα θα είναι η πιο δύσκολη εβδομάδα από άποψη χρόνου και προβών, αλλά θα είναι και η πιο συγκινητική, γιατί είναι η τελευταία».

yupi.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.