News Update :

Πηνελόπη Αναστασασοπούλου Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
το μεσημέρι της Παρασκευής και μίλησε για τη συμμετοχή της στο σόου του ΑΝΤ1 και για τον μεγάλο τελικό που έρχεται.



Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά που συμμετέχει στο DOI και πως κάνει πράγματα που της αρέσουν όπως για παράδειγμα η γυμναστική. «Ξυπνάω κάθε μέρα, κάνω γυμναστική με μουσική, κάνω καινούργια πράγματα που μου αρέσουν, έχω γνωρίσει πολύ ωραίους ανθρώπους», δήλωσε και αποκάλυψε πως δεν της αρέσει καθόλου που διαγωνίζεται: «Η Κυριακή είναι μια μέρα που θα ήθελα πολύ να αποφύγω. Θα ήθελα να έχω αποχωρήσει την προηγούμενη Κυριακή γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το κομμάτι της σύγκρισης», είπε χαρακτηριστικά.


Η Πηνελόπη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε θεωρήσει άδικη τη συμμετοχή της Πάμελα, -τόσο για τους παίκτες όσο και για την ίδια την Πάμελα- στο παιχνίδι καθώς βρισκόταν ήδη σε υψηλότερο επίπεδο από τους υπολοίπους και είπε πως στην αρχή όταν της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Ice δεν είπε αμέσως «το ναι» καθώς φοβόταν το θέμα της δημοσιότητας. «Ήξερα ότι θα πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα και εγώ δεν “την παλεύω” και πολύ με όλο αυτό. Είμαι ευαίσθητη πολύ και όταν ακούω πράγματα για μένα που δεν ισχύουν στεναχωριέμαι», δήλωσε.


Στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παρτενέρ της, Αλεξέι Μοτόριν, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος χορευτής από όλους ενώ δήλωσε πως περίμενε την Ιωάννα Πηλιχού να είναι στον τελικό καθώς πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που ότι βάζει στόχο το καταφέρνει.


Τέλος, παρακάλεσε την Ελένη Μενεγάκη και τους τηλεθεατές να κάνουν τον σταυρό τους την Κυριακή γιατί ετοιμάζουν δύσκολες χορογραφίες και το μόνο που πρέπει να παρακαλάνε είναι «να μην πέσουν».

yupi.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.