News Update :

Ποιο τραγούδι άκουγαν οι επιβάτες του Costa Concordia;

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αν νομίζατε ότι τα είχατε διαβάσει όλα σχετικά με αυτό το ναυάγιο, κάνετε λάθος. Διαβάστε λοιπόν κι αυτό.



Οι κουλές (ειλικρινά δεν βρίσκουμε άλλον τρόπο για να τις περιγράψουμε) πληροφορίες που αφορούν στο ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό. Μετά την αποκάλυψη για τον Έλληνα δεύτερο καπετάνιο, αλλά και την αποκάλυψη του πρώτου καπετάνιου, του διαβόητου πια Francesco Schettino, ότι ο λόγος που δεν μπόρεσε να ηγηθεί της επιχείρησης διάσωσης των επιβατών του ήταν ότι… σκόνταψε και έπεσε μέσα σε μια σωσίβια λέμβο, έρχεται τώρα ακόμη μία συγκλονιστική λεπτομέρεια να ολοκληρώσει το παζλ: δύο από τους διασωθέντες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου δήλωσαν στην ελβετική εφημερίδα La Tribune de Geneve ότι την ώρα που άρχισε να βυθίζεται το πλοίο σε ένα από τα εστιατόριά του ακουγόταν το «My heart will go on» της Σελίν Ντιόν (slideshow2). Ναι, αυτό που φανταστήκατε, το τραγούδι που έγινε διάσημο στην ταινία «Τιτανικός». Και οι περίεργες ιστορίες δεν σταματούν εδώ: η εφημερίδα New Zealand Herald αναφέρει επίσης ότι μια εκ των επιβατών είχε συγγενείς που ταξίδευαν στον αληθινό Τιτανικό, το πλοίο που βυθίστηκε το 1912.

Τώρα πια μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα: το Costa Concordia βυθίστηκε για έναν και μόνο λόγο. Για να γυρίσει την ιστορία ταινία ο Τζέιμς Κάμερον. Και τον Έλληνα δεύτερο καπετάνιο θα τον υποδυθεί ο Μπίλι Ζέιν. Και Έλληνας είναι, και στον Τιτανικό έπαιξε. Η μόνη εκκρεμότητα είναι το ποιος θα υποδυθεί τον πρώτο καπετάνιο. Προτείνουμε να τον παίξει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ξέρει αυτός από ναυάγια.

sporty-blogger.blogspot.com
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.