News Update :

Yβόννη Μπόσνιακ-Ντορέττα Παπαδημητρίου βόλτα στη Γλυφάδα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Είναι αυτοκόλλητες το τελευταίο διάστημα και δε το κρύβουν. Η πρώην σύζυγός του Κώστα Πηλαδάκη και η σύντροφός του Αντώνη Ρέμου
ανήμερα των Φώτων βρέθηκαν στην Γλυφάδα και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Χωρίς έντονο μακιγιάζ και με πολύ καλή διάθεση ήπιαν τον καφέ τους σε κεντρικό καφέ στην οδό Ζησιμοπούλου και στη συνέχεια απόλαυσαν γλυκιά κρέπα. Η Υβόννη χωρίς να έχει στο πλάι της τον Αντώνη ήταν σε πολύ καλή διάθεση και με σπορ ντύσιμο. Με την Ντορέττα που είχε μαζί και τα παιδιά της κάνουν πολύ καλή παρέα και συχνά πυκνά κυκλοφορούν στα νότια προάστια.

Ειδικά αυτές τις ημέρες που έμειναν στην Αθήνα φρόντισαν να κάνουν βόλτες και πολλά ψώνια μαζί. Το 2012 μπήκε με το δεξί και για τις δυο όμορφες κυρίες και οι ευχές είναι διαφορετικές που κάνουν. Ένας γάμος θα είναι το ιδανικό σενάριο για το μελαχρινό μοντέλο και ένας νέος έρωτας θα ολοκληρώσει και την προσωπική ευτυχία για την γοητευτική ηθοποιό που αν και μητέρα διατηρεί άψογη σιλουέτα και sex appeal.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι συνέχεια στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος και συνεχίζει να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους όταν βρεθεί αντιμέτωπη με φωτογράφους ή δημοσιογράφους.

queen.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.