News Update :

«Μήνυμα» Βενιζέλου στον... Ζάκερμπεργκ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

«Πικρό» χιούμορ για Facebook και Ελλάδα
Με αφορμή την είσοδο του Facebook
στο χρηματιστήριο, το πρωτοσέλιδο του βρετανικού Economist αφιερώνεται στο social network των 845 εκατομμυρίων χρηστών και στον ιδρυτή του Mark Zuckerberg χωρίς να αφήνει τη χώρα έξω από αυτό. Έχοντας τη μορφή του προφίλ του Mark στο Facebook, βλέπουμε διάφορα μηνύματα στο wall του. Ο ίδιος γράφει «Ήρθα, είδα, ενίκησα!

Είμαι ήδη πλουσιότερος από τον Bill (Gates)? lol», ενώ από κάτω φαίνεται να απαντούν, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής της Microsoft και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο CEO της Google Larry Page, αλλά και (έκπληξη!) ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος του γράφει: «Θα γίνεις φίλος μου;»

Με αυτό τον τρόπο, το Economist κάνει «πικρό χιούμορ», όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, που, πραγματικά, χρειάζεται έναν «πλούσιο φίλο» για να ξεχρεώσει. Με όση διάθεση για χιούμορ μας έχει απομείνει πάντως, έχουμε να προτείνουμε και μία δεύτερη λύση: Αν ο Mark δε θελήσει να μας βοηθήσει, να μας δώσει η Apple τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια που βρίσκονται στα ταμεία της εταιρείας. Με αυτά σίγουρα θα ξεχρεώσουμε για μερικά χρονάκια…

lay-out.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.