News Update :

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σεξουαλικά προβλήματα αντρών και γυναικών;

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το επάγγελμα του σεξολόγου έχει μεγάλη... πέραση στις ημέρες μας, μιας και όσο πιο δύσκολες
γίνονται οι.... συνθήκες της ζωής μας, τόσο αυξάνονται και τα προβλήματα στο σεξ.

Μια Ευρωπαική μελέτη, εντόπισε τα συνήθη σεξουαλικά προβλήματα, που σπρώχνουν γυναίκες και άνδρες να ζητήσουν την βοήθεια των ειδικών.


Συγκεκριμένα:

Γυναίκες: 
H ανοργασμία είναι η κυριότερη γυναικεία σεξουαλική διαταραχή. Πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, δεν γνωρίζουν πώς ορίζεται ή πώς επιτυγχάνεται ο οργασμός, πιστεύουν ότι «πρέπει» να έχουν πολλαπλούς οργασμούς ή αναρωτιούνται για το αν πρέπει να φτάνουν σε κορύφωση σε κάθε επαφή ή ακόμη και με την «πρώτη φορά» κτλ. Επιπλέον, η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, τα προβλήματα στη σχέση με το σύντροφο και ο πόνος κατά την επαφή είναι μερικοί από τους λόγους που οδηγούν μια γυναίκα στον ειδικό.

Άνδρες: 
H αδυναμία στύσης και η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι τα κυριότερα ανδρικά σεξουαλικά προβλήματα. Επιπλέον, στους νεαρότερους άνδρες συχνά επικρατεί το άγχος της αποτυχίας και ο φόβος της επίδοσης. Οι νέοι άνδρες μπορεί να ανησυχούν για το πώς «πρέπει» να αποδώσουν κατά τη διάρκεια του σεξ, για το ποιο είναι το «ιδανικό» μέγεθος των γεννητικών οργάνων, για το πώς θα καταλάβουν ότι ικανοποίησαν τη σύντροφό τους κτλ.


topeiraxtiri.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.