News Update :

Ποια είναι η δεύτερη δουλειά του;

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Στην εκπομπή «Made in Star» μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Ο 42χρονος τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι αν..
σταματούσε το τραγούδι θα επέλεγε να γίνει ηλεκτρονικός υπολογιστών. Ενώ περιέγραψε τη δυσκολία που πέρασε την περίοδο που έκανε μεγάλη και απότομη επιτυχία

. «Πέρασα μία πολύ περίεργη φάση. Δεν λες ότι "ψωνίστηκα", λες ότι "φοβόμουν τον κόσμο". Είχα αγοραφοβία αν θες (…)». Ο Γιάννης Κότσιρας τόνισε ότι εκείνη την περίοδο είχε σκεφτεί να σταματήσει το τραγούδι: «Είχα συνηθίσει να βγαίνω με παρέες, με τους φίλους μου να πηγαίνουμε σε ταβέρνες και από ένα σημείο και μετά, δεν μπορούσα να τα κάνω αυτά και ήθελα να σταματήσω το τραγούδι» δήλωσε.

Ο γνωστός τραγουδιστής προβληματίζεται από την κατάσταση που βιώνει η χώρα αυτή τη στιγμή και ομολόγησε ότι αν σταματήσει το τραγούδι έχει και εναλλακτική δουλειά: «Είμαι ηλεκτρονικός. Έχω τρέλα να κατασκευάζω υπολογιστές. Θα το έκανα άνετα. Το κάνω ήδη δηλαδή» ανέφερε χαρακτηριστικά
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.