News Update :

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το τριήμερο εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ τουλάχιστον 10.000
αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες αναμένεται να βρίσκονται επί ποδός. Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου ξεκινούν σήμερα και θα κορυφωθούν την Πέμπτη, όταν θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Η προσοχή των δυνάμεων ασφαλείας θα στραφεί προς την αποφυγή επεισοδίων κυρίως μέσα στο Πολυτεχνείο αλλά και στην πορεία. Ο νέος πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, γι’ αυτόν το λόγο.

Η προστασία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων εν όψει του τριημέρου εορτασμού για το Πολυτεχνείο αποτέλεσαν το αντικείμενο αλλεπάλληλων συσκέψεων των πρυτανικών Αρχών. Να σημειωθεί ότι επί χρόνια συσκέπτονται, και η «προστασία» συνίσταται σε ανοχή των βανδαλισμών στους πανεπιστημιακούς χώρους.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και στον αποκλεισμό οδών γύρω από το Πολυτεχνείο και τους χώρους συγκέντρωσης.
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.