News Update :

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕ… ΣΠΑΘΙ!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οι μαρτυρίες σοκάρουν. Ουσιαστικά από ένα θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε δύο σχολεία. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, ο 18χρονος μαθητής από την Πολωνία ήταν σε
κατάσταση αμόκ. Για ώρα κράδαινε ένα σπαθί τύπου “νίντζα”, μήκους τουλάχιστον 80 εκ., και έβαζε στο στόχαστρο όποιον έμπαινε στο δρόμο του.

Ο πρώτος που βρήκε ήταν ένας υπάλληλος της καθαριότητας. Του ζήτησε επιτακτικά να κατέβει από το μικρό όχημα-σκούπα. Όταν ο υπάλληλος αντέδρασε ο 18χρονος έβγαλε το σπαθί και προσπάθησε να τον χτυπήσει στο κεφάλι, ευτυχώς όμως το τραύμα είναι ελαφρύ.

Ο 18χρονος ανέβηκε στον 2ο όροφο του Λυκείου και επιχείρησε να κτυπήσει τον υποδιευθυντή που προσπάθησε να τον εμποδίσει. Ο μαθητής, με το σπαθί σκόπευσε το κεφάλι του, αλλά ο υποδιευθυντής απέφυγε το χτύπημα, όμως η λάμα του προκάλεσε μια μεγάλη, ευτυχώς όχι βαθιά, χαρακιά στο λαιμό του.

Πάντα σε κατάσταση αμόκ ο 18χρονος κατεβαίνει ξανά στο προαύλιο και πάει στον ιστό της σημαίας. Την κατεβάζει και την πετάει κάτω. Επιτίθεται και στη φύλακα του σχολείο. Σηκώνει για τρίτη φορά το σπαθί, ξανά στοχεύει στο κεφάλι. Η λάμα την βρίσκει στο χέρι και δεν της προκαλεί μεγάλο τραύμα.

Ο νεαρός τρέχει στο απέναντι γυμνάσιο. Στη διαδρομή τραυματίζει πάλι ελαφρά άλλη καθαρίστρια του σχολείου. Ανεβαίνει στον 2ο όροφο και κατεβάζει από τον ιστό της τη σημαία, και βάζει στη θέση της την μπλούζα του. Εν τω μεταξύ έφθασαν οι αστυνομικοί και τον συλλαμβάνουν. (NewsIt) Μετά από όλα αυτά, ο υπουργός Προστασίας των Πολιτικών οφείλει να του αντικαταστήσει το σπαθί, του οποίου στράβωσε η λάμα.

liako.gr
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.