News Update :

Πάει για συνέχεια στο σερί

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Θέλουν την νίκη απόψε οι ερυθρόλευκοι
Οι Πειραιώτες μετρούν οχτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις,
ύστερα από την ήττα-σοκ από τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Νοέμβριο.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά από την ΑΕΚ (έχει έναν αγώνα περισσότερο) είναι στους τέσσερις βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό (έχει δύο αγώνες λιγότερους) στους έξι βαθμούς.

Εν τω μεταξύ, οι πρωταθλητές Ελλάδας κυνηγούν ένα ρεκόρ, το οποίο είχε σημειωθεί το 1973/74 και είχαν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους για 812 αγωνιστικά λεπτά. Τη φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δεχθεί γκολ για 560 λεπτά και θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» εκείνη την επίδοση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ετοιμάζει εκπλήξεις και θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Θέση στη μεσαία γραμμή θα πάρουν ο Μανιάτης και ένας εκ των Μακούν ή Μοντέστο. Στο ένα άκρο θα είναι ο Μιραλάς και στο άλλο ο Φετφατζίδη ή ο Μόνχε. Στον άξονα θα παίξει ο Φουστέρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Παπάζογλου, Γέστε, Χαβίτο και Πάντελιτς. Στην Αθήνα έμειναν οι Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ, κάτι που αναμενόταν άλλωστε, και ο τιμωρημένος Χολέμπας, ενώ για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος αλλά και ο Αμπτούν.

lay-out.gr

Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.