News Update :

Δέσποινα Καμπούρη - Βαγγέλης Ταρασιάδης: Χώρισαν οριστικά

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη.
Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στην καινούργια της ζωή μαζί με τη μονάκριβη κόρη της....
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Down Town» η Δέσποινα βρήκε διαμέρισμα στο Γαλάτσι όπου και μετακόμισε μαζί με το μωράκι της.
Από την πρώτη στιγμή που φάνηκαν τα σημάδια φθοράς στη σχέση τους, η Δέσποινα μοιράστηκε τα προβλήματά της στο Twitter με τους φίλους τους. Πριν λίγο καιρό μάλιστα έγραψε πως στηρίζει όλες τις ανύπαντρες μητέρες και πως τώρα καταλαβαίνει τι σημαίνει σε μια οικογένεια μια μητέρα να είναι μόνη με το παιδί της. Πρόσφατα ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στο Twitter, η πολύ καλή της φίλη Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία Δέσποινα είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει!».
Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε και πολύ στενός τους φίλος: «Αποφάσισαν ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή κι έτσι πριν από λίγο καιρό πήραν τη μεγάλη απόφαση να διαλύσουν τη σχέση τους. Τους πονάει αυτή η απόφαση, δεν γινόταν όμως αλλιώς, αφού διαπίστωσαν ότι τελικά δεν ταίριαζαν τα χνώτα τους»

planet-greece.blogspot.com
Share this Article on :
 

2011-12 © Copyright Newz Galaxy | Το blog σου... 2011 -2012 | Design by Web Solutions ideas | Published by WinMedia | Powered by Newz Galaxy.